Beskrivelser og opplevelser med Phu Quoc Ridgeback

Beskrivelse av Phu Quoc Ridgeback

Phu Quoc Ridgeback er en hunderase som opprinnelig kommer fra Vietnam og mer spesifikt øya Phu Quoc i Sør-Kina-havet. Denne rasen er kjent for sin eleganse, smidighet og intelligens.

Phu Quoc Ridgeback er en mellomstor hund med en gjennomsnittlig høyde på 50-60 cm og en vekt på 15-20 kg. Den har en slank og muskuløs kropp med en kort, tett og glatt pels. Fargen på pelsen kan variere fra gulbrun til mørk brun og sort.

Rasen har et unikt kjennetegn i form av en ryggtagg, som er en kort stripe av hår som vokser motsatt vei av resten av pelsen på ryggen. Denne taggen kan reise seg når hunden blir opphisset eller stresset.

Phu Quoc Ridgeback er en veldig aktiv hund og krever mye mosjon og stimulering. Den er også veldig intelligent og kan være ganske krevende å trene. Som en naturlig vakthund er rasen også veldig beskyttende overfor sin familie og territorium.

Alt i alt er Phu Quoc Ridgeback en unik og sjelden hunderase med mange gode egenskaper som gjør den til en flott følgesvenn for de rette eierne.

Bilder av Phu-Quoc-Ridgeback

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7674. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7676. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7675. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7672. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7677. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7680. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7671. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7681. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7679. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7678. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 7673.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Phu-Quoc-Ridgeback, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Phu-Quoc-Ridgeback kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Phu-Quoc-Ridgeback:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 20-25 kg
Tispe: 20-25 kg

Farge(r):

Flere varianter,flekket, svart, gul og stripete

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye