Phu Quoc Ridgeback

Phu Quoc Ridgeback

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Phu Quoc Ridgeback.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Denne hunden kommer i fra Phu Quoc øya i Vietnams sørlige Kien Giang provins. Den er en av tre raser der håret på ryggen går i motsatt retning, de andre rasene er Rhodesian Ridgeback og Thai Ridgeback.

Phu Quoc Ridgeback er best kjent for sin evne til å løpe, hoppe (er i stand til å hoppe over høye gjerder) og svømme raskere enn de fleste andre raser. Disse hundene elsker å jage.Denne rasen er ekstremt lojal,kjærlig og naturlig lydig, en intelligent og nysgjerrig rase som liker å lære.

Historikk for Phu Quoc Ridgeback

Noen eksperter tror at alle Ridgeback rasene (Phu Quoc, Rhodesian, og Thai) har sin opprinnelse enten i Asia eller Afrika, på grunn av deres distinkte ryggmerking langs ryggraden, men dette er ikke bekreftet vitenskapelig.

Mer om Phu Quoc Ridgeback:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 20-25 kg
Tispe: 20-25 kg

Farge(r):

Flere varianter,flekket, svart, gul og stripete

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Phu Quoc Ridgeback

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Phu Quoc Ridgeback, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Phu Quoc Ridgeback kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.