Beskrivelser og opplevelser med Australian Shepherd

Beskrivelse av Australian Shepherd

Australian Shepherd er en mellomstor hunderase som opprinnelig kommer fra USA, selv om navnet kan gi inntrykk av noe annet. Rasen er kjent for sin intelligens, arbeidskapasitet og atletiske evner.

Australian Shepherd har en tett pels som kan være enten kort eller lang, og den kommer i forskjellige farger, inkludert svart, blått merle, rødt og rødt merle. Øynene deres kan være brune, blå, grønne eller en kombinasjon av disse fargene.

Disse hundene er aktive og trenger mye mosjon og stimulering for å holde seg sunne og glade. De trives best når de får lov til å være med sin familie, og de elsker å lære nye triks og utfordringer. Australian Shepherd er også kjent for å være gode vakthunder og vil beskytte sin familie og sitt hjem.

Som med alle hunderaser, er det viktig å ta hensyn til rasens spesifikke behov og temperament før du tar beslutningen om å adoptere en Australian Shepherd. Med riktig trening og omsorg kan denne hunden bli en lojal og kjærlig følgesvenn.

Bilder av Australian-Shepherd

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Australian-Shepherd, nr 8041. Bilde av Australian-Shepherd, nr 4964. Bilde av Australian-Shepherd, nr 97. Tre kompiser Bilde av Australian-Shepherd, nr 93. Portrett av en ung Australian Shepherd Bilde av Australian-Shepherd, nr 92. Ligger og slapper av Bilde av Australian-Shepherd, nr 4959. Bilde av Australian-Shepherd, nr 8048. Bilde av Australian-Shepherd, nr 4963. Bilde av Australian-Shepherd, nr 4960. Bilde av Australian-Shepherd, nr 8046. Bilde av Australian-Shepherd, nr 87. Voksen Australian Shepherd Bilde av Australian-Shepherd, nr 4966. Bilde av Australian-Shepherd, nr 94. Australian Shepherd valp Bilde av Australian-Shepherd, nr 4962. Bilde av Australian-Shepherd, nr 96. Passer flokken sin Bilde av Australian-Shepherd, nr 4967. Bilde av Australian-Shepherd, nr 8042. Bilde av Australian-Shepherd, nr 4961. Bilde av Australian-Shepherd, nr 90. Portrett av en Australian Shepherd Bilde av Australian-Shepherd, nr 8044. Bilde av Australian-Shepherd, nr 82. Portrett av en Australian Shepherd Bilde av Australian-Shepherd, nr 8045. Bilde av Australian-Shepherd, nr 8043. Bilde av Australian-Shepherd, nr 88. Valp Australian Shepherd Bilde av Australian-Shepherd, nr 4958. Bilde av Australian-Shepherd, nr 8047. Bilde av Australian-Shepherd, nr 4956. Bilde av Australian-Shepherd, nr 84. Voksen Australian Shepherd Bilde av Australian-Shepherd, nr 4951. Bilde av Australian-Shepherd, nr 4953. Bilde av Australian-Shepherd, nr 83. Australian Shepherd valp Bilde av Australian-Shepherd, nr 95. Australian Shepherd står og følger med flokken Bilde av Australian-Shepherd, nr 85. Stående Australian Shepherd Bilde av Australian-Shepherd, nr 4957. Bilde av Australian-Shepherd, nr 91. Skjer'a? Portrett av en Australian Shepherd Bilde av Australian-Shepherd, nr 4965. Bilde av Australian-Shepherd, nr 4952. Bilde av Australian-Shepherd, nr 4954. Bilde av Australian-Shepherd, nr 89. Voksen, stående Australian Shepherd

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Australian-Shepherd, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Australian-Shepherd kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Australian-Shepherd:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Bruks-, hyrde- og gjeterhunder  (Gruppe 1)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 342

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 15-30 kg
Tispe: 15-30 kg

Høyde (cm):

Hann: 46-58cm
Tispe: 46-58cm

Farge(r):

Stort spekter av farger og tegninger

Pelslengde:

Middels

Pels:

vannavstøtende

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv