Beskrivelser og opplevelser med Napolitansk Mastiff

Beskrivelse av Napolitansk Mastiff

Den napolitanske mastiffen er en stor og imponerende hunderase som har sitt opphav i Italia. Denne rasen er kjent for å være svært kraftig og muskuløs, med en bred og massiv kroppsbygning. Den har en kraftig kjeve og store, hengende folder i ansiktet som gir den et karakteristisk utseende.

Napolitanske mastiffer er også kjent for å være lojale og hengivne mot sin eier og familie. De har en beskyttende natur og er flinke til å vokte sitt territorium. Samtidig er de også kjent for å være svært tålmodige og rolige med barn og andre familiemedlemmer.

Når det gjelder trening og oppdragelse, kan napolitanske mastiffer være utfordrende å jobbe med på grunn av sin sta natur. Det er viktig å begynne med trening og sosialisering tidlig i hundens liv for å sikre at den utvikler seg til en balansert og trygg hund.

Den napolitanske mastiffen er en hunderase som krever mye omsorg og oppmerksomhet, og det er viktig å gi den tilstrekkelig mosjon og stimulering for å holde den sunn og lykkelig. Med riktig trening og omsorg kan napolitanske mastiffer være fantastiske og trofaste følgesvenner for eiere som setter pris på en stor, kraftig og beskyttende hunderase.

Bilder av Napolitansk-Mastiff

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1057. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1062. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1049. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1061. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1060. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1051. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1058. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1050. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1056. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1059. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1048. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1052. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1054. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1055. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 1053.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Napolitansk-Mastiff, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Napolitansk-Mastiff kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Napolitansk-Mastiff:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder  (Gruppe 2)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 197

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: 60-70 Kg
Tispe: 50-60 Kg

Høyde (cm):

Hann: 65-75 cm
Tispe: 60-68 cm

Farge(r):

Flere farger

Pelslengde:

Korthåret

Pels:

Stri,hard,tykk og slett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye