Beskrivelser og opplevelser med Engelsk Mastiff

Beskrivelse av Engelsk Mastiff

Engelsk Mastiff er en stor hunderase som har sitt opphav i Storbritannia. Den er kjent for å være en av de største hunderasene som finnes, med en gjennomsnittsvekt på mellom 70 og 90 kilo, og en høyde på rundt 70 til 91 cm.

Engelsk Mastiff har en kort og tett pels som kan være i forskjellige farger, som for eksempel fawn, brindle eller apricot. Denne rasen har en bred og muskuløs kropp, med et stort hode og en kort snute. Øynene er små og mørke, og ørene er hengende og triangulære.

Personlighetsmessig er Engelsk Mastiff en rolig og tillitsfull hund som er godt egnet som familiehund. Den er kjærlig og lojal mot sin familie, men kan være reservert ovenfor fremmede. Engelsk Mastiff har også en tendens til å være ganske lat, og krever derfor ikke så mye mosjon som andre store hunderaser.

På grunn av sin størrelse og vekt kan Engelsk Mastiff være utsatt for helseproblemer som hoftedysplasi og andre beinrelaterte lidelser. Det er derfor viktig å sørge for at denne hunderasen får tilstrekkelig med mosjon og riktig ernæring for å holde seg sunn og frisk.

Bilder av Engelsk-Mastiff

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 5779. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 8356. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 901. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 5773. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 908. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 8354. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 907. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 5777. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 8350. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 909. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 906. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 5780. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 8353. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 5775. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 5778. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 919. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 912. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 903. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 911. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 917. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 8351. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 5774. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 905. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 5781. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 914. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 5776. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 910. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 8352. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 918. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 8355. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 920.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Engelsk-Mastiff, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Engelsk-Mastiff kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Engelsk-Mastiff:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder  (Gruppe 2)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 264

Størrelse:

Meget stor

Vekt (kg):

Hann: 70-90 Kg
Tispe: 70-90 Kg

Høyde (cm):

Hann: 72-82 cm
Tispe: 70-80 cm

Farge(r):

Fawn, aprikos eller brindle

Pelslengde:

Korthåret

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Middels