Beskrivelser og opplevelser med Kerry Beagle

Beskrivelse av Kerry Beagle

Kerry Beagle er en hunderase som stammer fra Irland og er kjent for sin intelligens og utmerkede jaktevner. Rasen er mellomstor og har en muskuløs kropp og korte, sterke ben.

Kerry Beagle har et kort og glatt hår som kan være farget i ulike nyanser av svart, brunt og hvitt. Hodet er proporsjonalt større enn kroppen, med store ører som henger ned langs siden av ansiktet.

Denne rasen er kjent for å være en ivrig jeger og har en utmerket luktesans som gjør dem spesielt egnet til å spore byttedyr. Kerry Beagle er en aktiv hund som trenger mye mosjon og stimulering, og vil trives best i et hjem med en aktiv livsstil.

Kerry Beagle er også en vennlig og sosial hund som lett tilpasser seg nye situasjoner og mennesker. De er utmerkede familiehunder som elsker å være rundt barn og er svært lojale mot sin eier. Kerry Beagle er en fantastisk følgesvenn og vil gi mye glede til enhver familie som ønsker å inkludere dem i sitt liv.

Bilder av Kerry-Beagle

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Kerry-Beagle, nr 7409. Bilde av Kerry-Beagle, nr 7412. Bilde av Kerry-Beagle, nr 7411. Bilde av Kerry-Beagle, nr 7410.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Kerry-Beagle, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Kerry-Beagle kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Kerry-Beagle:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 20-27 kg
Tispe: 20-27 kg

Høyde (cm):

Hann: 56-61 cm
Tispe: 56-61 cm

Farge(r):

Hvit, blå, sort med tan, tricolor

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett og myk

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye