Beskrivelser og opplevelser med Gonczy Polsky

Beskrivelse av Gonczy Polsky

Gonczy Polsky, også kjent som Polsk støver, er en mellomstor hunderase som opprinnelig kommer fra Polen. Denne rasen har en atletisk bygning og er kjent for sin utholdenhet og styrke.

Gonczy Polsky har en kort og tett pels som kan komme i forskjellige farger, som brunt, svart eller trefarget. Rasen har også karakteristiske hengende ører og en lang hale.

Disse hundene ble opprinnelig avlet for å jakte på store dyr som elg og bjørn, og de har en utmerket luktesans og utholdenhet som gjør dem til gode jakthunder. De er også gode selskapshunder og kan være lojale og hengivne mot sine eiere.

Gonczy Polsky er en aktiv hund som krever mye trening og mosjon for å holde seg sunn og lykkelig. De kan være reserverte overfor fremmede, men med riktig sosialisering kan de bli gode familiehunder. På grunn av sin høye energinivå og jaktinstinkt, er det viktig å gi disse hundene tilstrekkelig trening og stimulering for å unngå uønsket atferd.

Bilder av Gonczy-Polsky

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7191. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7192. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7196. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7195. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7187. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7184. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7182. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7194. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7189. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7188. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7193. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7183. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7186. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7185. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 7190.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Gonczy-Polsky, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Gonczy-Polsky kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Gonczy-Polsky:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 55-60 cm
Tispe: 50-55 cm

Farge(r):

Sort og tan

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt og tykt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye