Beskrivelser og opplevelser med Bonsai Bulldogge

Beskrivelse av Bonsai Bulldogge

Bonsai Bulldogge er en relativt ny hunderase som ble utviklet i USA på begynnelsen av 2000-tallet. Rasen er en krysning mellom engelsk bulldog og fransk bulldog, og er avlet for å være en mindre og sunnere versjon av de to foreldrerasene.

Bonsai Bulldogge er en robust og muskuløs hund med en kompakt kropp og et bredt hode. Den har en kort, tett pels som kan komme i farger som brindle, fawn, hvit og pied. Ørene er vanligvis hengende og ansiktet har en karakteristisk bulldog-look med en kort nese og en kraftig underkjeve.

Personlighetsmessig er Bonsai Bulldogge kjent for å være en lojal og kjærlig følgesvenn. Den er en intelligent og sosial hund som trives i familien sin og er glad i å leke og kose seg. Rasen er også kjent for å være tålmodig og god med barn.

Som en relativt ny rase er det fortsatt begrenset erfaring med helseproblemer hos Bonsai Bulldogge, men avlere jobber hardt for å unngå vanlige helseproblemer som forekommer hos engelsk og fransk bulldog. Det er viktig å kjøpe fra en pålitelig oppdretter og å sørge for god helsestell og regelmessig mosjon for å holde en Bonsai Bulldogge sunn og lykkelig.

Bilder av Bonsai-Bulldogge

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Bonsai-Bulldogge, nr 6897. Bilde av Bonsai-Bulldogge, nr 6894. Bilde av Bonsai-Bulldogge, nr 6896. Bilde av Bonsai-Bulldogge, nr 6893. Bilde av Bonsai-Bulldogge, nr 6895. Bilde av Bonsai-Bulldogge, nr 6898.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Bonsai-Bulldogge, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Bonsai-Bulldogge kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Bonsai-Bulldogge:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: ca.16 kg
Tispe: ca.16 kg

Høyde (cm):

Hann: ca.30 cm
Tispe: ca.30 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite