Beskrivelser og opplevelser med Sage kuchi

Beskrivelse av Sage kuchi

Sage Kuchi er en hunderase som stammer fra Afghanistan og er en av de eldste hunderasene i verden. Den er også kjent som afghansk hyrdehund eller kuchi-hund.

Sage Kuchi har en karakteristisk utseende med sin lange, tette pels som kan være i forskjellige farger, inkludert hvit, sort, grå og rød. Den har også lange ører som henger ned langs hodet og store, mørke øyne.

Disse hundene har en høyde på rundt 60-75 cm og veier vanligvis mellom 20-40 kg. De er store og sterke hunder, som er bygget for å tåle det harde klimaet i Afghanistan og omkringliggende områder.

Sage Kuchi er en modig, intelligent og lojal hund som er flink til å beskytte sin familie og territorium. De er også gode jakthunder og kan jakte på både små og store dyr.

Som med alle hunderaser er det viktig å trene og sosialisere Sage Kuchi fra en tidlig alder for å sikre at de blir veloppdragne og sosiale. De trenger også mye mosjon og aktivitet for å holde seg sunne og lykkelige.

Sage Kuchi er en unik og sjelden hunderase som kan være en flott følgesvenn for de som er villige til å investere tid og innsats i å trene og ta vare på dem.

Bilder av Sage-kuchi

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Sage-kuchi, nr 5200. Bilde av Sage-kuchi, nr 5199. Bilde av Sage-kuchi, nr 5198. Bilde av Sage-kuchi, nr 5201.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Sage-kuchi, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Sage-kuchi kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Sage-kuchi:

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: 40-80kg
Tispe: 38-55kg

Høyde (cm):

Hann: 71-89cm
Tispe: 69-82cm

Aktivitet:

Svært aktiv