Beskrivelser og opplevelser med Boerboel

Beskrivelse av Boerboel

Boerboel er en stor og kraftig hunderase som opprinnelig kommer fra Sør-Afrika. Navnet Boerboel betyr bokstavelig talt "bondehund" på afrikaans, og rasen ble tradisjonelt brukt som en allsidig gårdshund som skulle beskytte eiendommen, familiemedlemmene og buskapen mot rovdyr og inntrengere.

Boerboel er en muskuløs hund med et bredt hode og kraftige kjever. Den har en kort, tett pels som kommer i forskjellige farger, inkludert brindle, fawn og svart. Boerboel er en intelligent og modig hund som har et naturlig beskyttelsesinstinkt, og den kan være reservert overfor fremmede. Rasen krever tidlig og omfattende sosialisering for å utvikle et godt temperament og å kunne trives i forskjellige miljøer.

Boerboel er en aktiv hund som trenger mye mosjon og stimulering for å være lykkelig og sunn. Den trenger også regelmessig trening og mentale utfordringer for å unngå kjedsomhet og uønsket atferd. Boerboel er en hund som egner seg godt for erfarne hundeeiere som kan gi den den nødvendige oppmerksomheten og treningen den trenger.

Boerboel er en lojal og kjærlig familiehund som kan være en utmerket følgesvenn for den rette eieren. På grunn av sin størrelse og beskyttelsesinstinkt kan rasen være en god vakt- eller beskyttelseshund, men det er viktig å huske på at en godt trent og sosialisert Boerboel er en hund som først og fremst vil være en trofast følgesvenn og familiemedlem.

Bilder av Boerboel

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Boerboel, nr 1308. 6 måneder gammel Bilde av Boerboel, nr 1294. Bilde av Boerboel, nr 1292. Bilde av Boerboel, nr 1299. Bilde av Boerboel, nr 8641. Line Storhaug sin Anasha Nyashia Bilde av Boerboel, nr 1300. Bilde av Boerboel, nr 1310. 11 måneder gammel Bilde av Boerboel, nr 1309. 10 måneder gammel Bilde av Boerboel, nr 1306. Bilde av Boerboel, nr 1302. Bilde av Boerboel, nr 1298. Bilde av Boerboel, nr 1295. Bilde av Boerboel, nr 1311. Bilde av Boerboel, nr 8642. Line Storhaug sin Anasha Nyashia Bilde av Boerboel, nr 1297. Bilde av Boerboel, nr 1307. Bilde av Boerboel, nr 1293. Bilde av Boerboel, nr 1296.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Boerboel, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Boerboel kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Boerboel:

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: 50-75+ kg
Tispe: 40-60kg

Høyde (cm):

Hann: 60+ cm
Tispe: 55-69cm

Farge(r):

krem hvit, gulbrun, rødbrun, brun, piebald, brindel

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt og tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Fra DogLex

Molosser
...molosser er betegnelsen på en gruppe hunder med tung og massiv kroppsbygning. andre ord for molosser er mast...