Beskrivelser og opplevelser med Lagotto Romagnolo

Beskrivelse av Lagotto Romagnolo

Lagotto Romagnolo er en italiensk hunderase som opprinnelig ble avlet for å jakte på trøfler. Denne mellomstore hunden har en krøllete, ullaktig pels som er vanntett og varm. Lagotto Romagnolo har et søtt og kjærlig temperament, og er en lojal og ivrig følgesvenn for sin familie.

Disse hundene er veldig intelligente og lærevillige, og har en naturlig tendens til å søke etter ting. De kan være litt reserverte overfor fremmede, men med riktig sosialisering og trening kan de være vennlige og omgjengelige med alle.

Lagotto Romagnolo er også en veldig aktiv hund, og trenger regelmessig mosjon og mental stimulering for å holde seg sunn og lykkelig. De elsker å løpe og leke, og er flinke til å trene i en rekke hundesporter som lydighet, agility og spor.

Generelt sett er Lagotto Romagnolo en flott hund for de som leter etter en lojal og aktiv følgesvenn med en fantastisk personlighet og et unikt utseende.

Bilder av Lagotto-Romagnolo

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4896. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4899. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3344. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3340. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4895. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4898. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3339. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3350. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3345. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4893. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4891. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4894. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3347. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4892. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3348. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3349. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3341. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3337. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4897. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3342. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4900. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3338. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3343. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 3346.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Lagotto-Romagnolo, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Lagotto-Romagnolo kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Lagotto-Romagnolo:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Apporterende hunder  (Gruppe 8)
Seksjon:
 Sennenhundene

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 298

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 13-16 kg
Tispe: 11-14 kg

Høyde (cm):

Hann: 43-48 cm
Tispe: 41-46 cm

Pels:

Krøllet

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel