Beskrivelser og opplevelser med Black And Tan Coonhound

Beskrivelse av Black And Tan Coonhound

Black and Tan Coonhound er en hunderase som oppsto i USA på 1700-tallet. Den er kjent for å være en utmerket jakthund og en god familiehund. Rasen er stor og kraftig, med en muskuløs kropp og lange, hengende ører. Pelsen er svart og brun, og den har karakteristiske brune øyenbryn og brune poter.

Black and Tan Coonhound er en hund som er avlet spesielt for å jakte på vaskebjørn og puma, men den kan også brukes til å jakte på annet vilt. Den har en utmerket luktesans og er i stand til å følge en lukt i timevis. På grunn av dette er det viktig at eierne gir den nok mosjon og trening.

Når det kommer til personlighet, er Black and Tan Coonhound en vennlig, sosial og kjærlig hund. Den er ofte beskrevet som en rolig hund som er en god følgesvenn for både voksne og barn. Imidlertid trenger den mye oppmerksomhet og stimulering for å trives, så det er viktig å tilbringe tid med den og gi den nok mentale og fysiske utfordringer.

Til tross for at den er en utmerket jakthund, er Black and Tan Coonhound en hund som også passer godt som familiehund. Den er lojal og hengiven mot eierne sine, og den elsker å være i nærheten av dem. Imidlertid kan den være sta og selvstendig, så det er viktig å ha konsekvent trening og faste regler for oppførsel.

Alt i alt er Black and Tan Coonhound en flott hunderase for de som er interessert i jakt eller som ønsker en kjærlig og lojal følgesvenn. Den er en stor og kraftig hund som krever mye oppmerksomhet og trening, men for de som er villige til å gi den det, vil den være en fantastisk og trofast venn.

Bilder av Black-And-Tan-Coonhound

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 5399. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 1818. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 5397. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 5403. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 1810. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 5398. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 5395. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 5404. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 5402. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 5396. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 5400. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 1811. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 1816. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 1817. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 1809. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 1815. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 1813. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 1819. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 5401. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 1814.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Black-And-Tan-Coonhound, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Black-And-Tan-Coonhound kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Black-And-Tan-Coonhound:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 300

Vekt (kg):

Farge(r):

Black and tan

Pelslengde:

Kort

Pels:

Stri pels

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye