Beskrivelser og opplevelser med Beagle

Beskrivelse av Beagle

Beagle er en populær hunderase som kjennetegnes av sin søte utseende og vennlige personlighet. Denne mellomstore hunden har en gjennomsnittlig høyde på 33-40 cm og en vekt på 9-18 kg. Beagler har en kort, tett og vanntett pels i forskjellige farger som inkluderer svart, brun og hvit, eller en kombinasjon av disse.

Beagler er kjent for å være energiske og aktive hunder, og de elsker å være utendørs. De er også svært intelligente og lærevillige, noe som gjør dem til en av de mest populære hunderasene når det gjelder lydighetstrening og agilityøvelser. Beagler er også veldig sosiale og trives i familier med barn og andre dyr.

Beagler har en sterk jaktinstinkt, og de har tradisjonelt blitt brukt til å jakte småvilt som hare og kanin. Dette betyr at de noen ganger kan være litt sta og egenrådige, og eiere må derfor være konsekvente og tålmodige når de trener og oppdrar en Beagle.

Alt i alt er Beagle en flott hunderase for familier som leter etter en kjærlig, aktiv og lærevillig følgesvenn.

Bilder av Beagle

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Beagle, nr 1712. Bilde av Beagle, nr 4767. Bilde fra Kennel Strias Beagler Bilde av Beagle, nr 4765. Bilde fra Kennel Strias Beagler Bilde av Beagle, nr 1711. Bilde av Beagle, nr 4766. Bilde fra Kennel Strias Beagler Bilde av Beagle, nr 1716. Bilde av Beagle, nr 4764. Bilde fra Kennel Strias Beagler Bilde av Beagle, nr 1720. Bilde av Beagle, nr 1714. Bilde av Beagle, nr 1708. Bilde av Beagle, nr 1718. Bilde av Beagle, nr 1715. Bilde av Beagle, nr 4768. Bilde fra Kennel Strias Beagler Bilde av Beagle, nr 1722. Bilde av Beagle, nr 4763. Bilde fra Kennel Strias Beagler Bilde av Beagle, nr 1717. Bilde av Beagle, nr 4769. Bilde fra Kennel Strias Beagler Bilde av Beagle, nr 1709. Bilde av Beagle, nr 1713. Bilde av Beagle, nr 4770. Bilde fra Kennel Strias Beagler Bilde av Beagle, nr 1721. Bilde av Beagle, nr 1719. Bilde av Beagle, nr 1710.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Beagle, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Beagle kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Beagle:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 161

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 15-20kg
Tispe: 15-20kg

Høyde (cm):

Hann: 33-41 cm
Tispe: 33-41 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

korthåret

Pels:

Glatt, blank

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Fra DogLex

Jakthunder
...jakthund er et fellesbegrep som benyttes om brukshunder som primært er avlet for oppgaver med å jakte på v...
Spor
...spor er en brukshundorientert oppgave der sporhund og hundefører skal følge et spor som er lagt av et menn...
Stovere
...støvere (av tysk stöbern, som betyr å jage opp eller fyke etter), er en gruppe med drivende jakthunder som...