Beskrivelser og opplevelser med Keeshond

Beskrivelse av Keeshond

Keeshond er en mellomstor hunderase som er kjent for sitt fluffy, gråhvite pelsverk og intelligente og vennlige personlighet. Rasen tilhører spitz-familien og stammer opprinnelig fra Nederland, hvor den ble brukt som en allsidig gårdshund og som en vakthund på båter.

Keeshond har en karakteristisk utseende med en tykk, dobbel pels som gir dem et ullent utseende. De har en bred, kort snute og karakteristiske oppreiste ører som gir dem et oppmerksomt og lurt uttrykk. Som en spitz-hund har Keeshond en høy hale som vanligvis bæres over ryggen.

Personlighetsmessig er Keeshond kjent for å være en sosial, livlig og lojal hund. De elsker å være rundt mennesker og har en tendens til å være gode med barn. De har også en beskyttende natur og vil varsle familien sin om fremmede eller uvanlige situasjoner.

Keeshond er en intelligent rase som er enkel å trene og som trives med å lære nye triks og ferdigheter. De er også ganske aktive og trenger daglig mosjon og stimulering for å holde seg sunne og lykkelige.

Alt i alt er Keeshond en flott familiehund som er kjent for sin vennlige og lojale personlighet, og som passer godt til de fleste eiere som kan gi dem den oppmerksomheten og aktiviteten de trenger.

Bilder av Keeshond

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Keeshond, nr 3211. Bilde av Keeshond, nr 3202. Bilde av Keeshond, nr 8520. Bilde av Keeshond, nr 8519. Bilde av Keeshond, nr 8521. Bilde av Keeshond, nr 3214. Bilde av Keeshond, nr 3206. Bilde av Keeshond, nr 8522. Bilde av Keeshond, nr 8527. Bilde av Keeshond, nr 3201. Bilde av Keeshond, nr 3203. Bilde av Keeshond, nr 3213. Bilde av Keeshond, nr 3209. Bilde av Keeshond, nr 3210. Bilde av Keeshond, nr 8525. Bilde av Keeshond, nr 8526. Bilde av Keeshond, nr 3208. Bilde av Keeshond, nr 3204. Bilde av Keeshond, nr 8523. Bilde av Keeshond, nr 8524. Bilde av Keeshond, nr 3212. Bilde av Keeshond, nr 3207. Bilde av Keeshond, nr 3205.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Keeshond, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Keeshond kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Keeshond:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Spisshunder  (Gruppe 5)
Seksjon:
 Andre raser

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 097

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 16-20 kg
Tispe: 16-20 kg

Høyde (cm):

Hann: 43-55 cm
Tispe: 43-55 cm

Farge(r):

Sølvgrå med sort ytterst på hårspissene

Pelslengde:

Langt

Pels:

Tykk dobbel pels, lange rette dekkhår, kort underull

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Fra DogLex

Spisshunder
...spisshund (også kalt spets og spitz) er betegnelsen på en gruppe hunder som deler en rekke morfologiske- og ...