Beskrivelser og opplevelser med Fox Terrier Glatthåret

Beskrivelse av Fox Terrier Glatthåret

Fox Terrier Glatthåret er en liten hunderase som opprinnelig kommer fra Storbritannia. Den er kjent for sin korthårede pels som er tett og glatt, og som kommer i fargene hvit med svarte eller brune flekker. Fox Terrier Glatthåret har en karakteristisk smal snute og skarpe øyne, og den har et muskuløst og slankt utseende.

Dette er en aktiv og energisk rase som trenger mye mosjon og mentalt stimulerende aktiviteter for å holde seg sunn og lykkelig. Fox Terrier Glatthåret er også kjent for å være intelligent og lærevillig, og den trives godt med å jobbe sammen med sin eier i ulike aktiviteter og triks.

Fox Terrier Glatthåret er en god familiehund som er glad i barn og som trives godt med å være en del av en aktiv og engasjerende familie. Den er også kjent for å være en god vakthund som vil varsle om uønskede besøkende og som er beskyttende overfor sin familie.

Som alle hunderaser er det viktig å gi Fox Terrier Glatthåret god og positiv trening og sosialisering fra tidlig alder for å sikre at den utvikler seg til en sunn og lykkelig hund.

Bilder av Fox-Terrier--Glattharet

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 2611. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 5948. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 2610. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 5952. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 8322. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 2609. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 5957. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 2608. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 8321. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 5955. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 5953. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 2614. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 2613. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 5949. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 8324. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 2612. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 5954. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 8325. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 5951. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 8326. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 8323. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 5956. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 8327. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 5950.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Fox-Terrier--Glattharet, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Fox-Terrier--Glattharet kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Fox-Terrier--Glattharet:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 012

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 7,3-8,2kg
Tispe: 6,8-7,7 kg

Høyde (cm):

Hann: 40cm
Tispe: 35 cm

Farge(r):

Hvit kan ha tan eller sorte tegninger

Pelslengde:

Kort

Pels:

Rett,glatt og hard

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel