Kanindachshund

Kanindachshund

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Kanindachshund.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Finnes i tre hovedgrupper:
- korthåret
- langhåret
- strihåret

Mer om Kanindachshund:

Rasestandard FCI / NKK

 NKK Rasestandard
Gruppe:
 Dachs  (Gruppe 4)
Seksjon:
 Sennenhundene

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 148

Vekt (kg):

Bilder av Kanindachshund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Kanindachshund, nr 7379. Bilde av Kanindachshund, nr 7383. Bilde av Kanindachshund, nr 7377. Bilde av Kanindachshund, nr 7382. Bilde av Kanindachshund, nr 7385. Bilde av Kanindachshund, nr 7380. Bilde av Kanindachshund, nr 7381. Bilde av Kanindachshund, nr 7376. Bilde av Kanindachshund, nr 7378. Bilde av Kanindachshund, nr 7384.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Kanindachshund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Kanindachshund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.