Sigra AS - Sigrasentert

Sigra AS - Sigrasentert

Søk etter andre som driver med helse for hund

 Send melding til Sigra AS - Sigrasentert

Hos oss møter du flere dyktige mennesker, de fleste er utdannet ved Sigrasenteret. Vi har blant annet dyretolk, healer, behandlere og hundetrener.

Sissel Grana, daglig leder ved Sigrasentert, healer, medium, dyretolk, kursholder og lærer ved Dyretolkskolen.
For meg er det viktig å kunne kombinere åndelig arbeid med et helt vanlig liv. Jeg bruker evnene mine til å hjelpe dyr og deres eiere.

Å kommunisere med dyr ser jeg på som en fantastisk gave. Jeg har hjulpet mange dyr og deres eiere med å løse problemer og å forstå hverandre bedre. Dyrene kan fortelle meg om hvordan de vil bli behandlet, om de har vondt noe sted, hva de liker/ikke liker og om hvorfor det iblant blir problemer av ulike slag. Opplysningene som kommer frem er ofte til stor hjelp for både dyret og eieren. For eierne er det fint å bli enda bedre kjent med dyret sitt.

Mange er undrende til om det er mulig å snakke med dyr. Å lytte er kanskje et bedre ord, for det er først og fremst det jeg gjør. Jeg tar imot og tolker den informasjonen dyrene sender til meg. Jeg kan få for eksempel følelser, sinnsstemninger, bilder og tanker fra dyret. Smerter og ubehag som dyret sliter med kan jeg kjenne på min egen kropp. I USA har dyretolker jobbet på heltid siden 50-tallet.

Evnene mine er medfødt, og jeg har hatt dem med meg hele livet. Men jeg var voksen før jeg forstod dybden av det, og begynte å arbeide med dette på heltid.

Jeg startet Sigrasenteret og har utviklet de ulike kurskonseptene våre, blant annet nybegynnerkurs i dyrekommunikasjon og Sigra Dyretolkskole. SIGRA er kortform for Sissel Grana. Nå er vi blitt et team med dyktige mennesker, og jeg gleder meg til å følge utviklingen vår på Sigrasenteret i tiden som kommer!

Utdannelse/bakgrunn
Jeg har en syvårig utdannelse fra Universitetet. Fagkombinasjonen min er norsk, språkvitenskap, antropologi, biologi, pedagogikk og spesialpedagogikk. Jeg jobbet tidligere som spesialpedagog og leder for spesialundervisningen ved en ungdomsskole. Denne jobben sa jeg opp for å kunne jobbe med dyrekommunikasjon på heltid! Jeg er også utdannet rideinstruktør og hundetrener, og jeg har gått flere kurs innen selvutvikling og dyrekommunikasjon.

Jeg har mer enn 25 års erfaring med trening av hester og hunder:
Jeg er utdannet rideinstruktør og har fungert på et høyt nivå som rytter og instruktør. Gjennom mange år har jeg vært trener i sprang- og dressurridning. Elevene mine har hatt suksess på konkurransebanen, flere av dem har tatt medaljer i Norgesmesterskap. Jeg har også instruert i rideskole, arrangert rideleir, hatt ulike teorikurs, arrangert stil-konkurranser, rideknappen, ”grønt kort”–kurs og så videre. I over 15 år var jeg autorisert som dommer, og jeg dømte mange dressurkonkurranser i løpet av disse årene. Jeg har også gått ulike kurs/etterutdannelser. Blant annet har jeg vært i Texas, USA for å lære mer om horsemanship.
Jeg er hundeeier selv, og er utdannet hundetrener og atferdstrener.

Som du kan se, har jeg en bred bakgrunn. Det jeg synes er spennende, er alle likhetene mellom kommunikasjon og undervisning av mennesker og dyr. Det er forbausende mange fellestrekk, læringsprinsippene er de samme om eleven har to eller fire ben! At jeg kommuniserer med dyrene er til stor hjelp, og det beriker livet mitt. Nå arbeider jeg som daglig leder, dyretolk, kursholder og lærer ved Dyretolkskolen. En drømmejobb :-)
 

Ny virksomhet eller endring av opplysninger?

Finner du feil ved en oppføring?

Mangler det noen?