Banter Bulldogge
Sammenlikne med:   

Banter Bulldogge


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Banter Bulldogge:
FCI: Ikke anerkjent av FCI
Hvordan kan en hund stå her som ikke er anerkjent av FCI
STØRRELSE: Stor
VEKT: Hann: 26-37 kg
Tispe: 26-34 kg
HØYDE: Hann: 54-60 cm
Tispe: 51-54 cm
FARGE(R): Fawn, sort, rød, brindle av alle typer, med eller uten sort maske.30% hvit er tillatt
PELSLENGDE: Kort
PELS: Glatt
PELSSTELL: Lite
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Mye
 

Treff i DogLex

Banter Bulldogge
 

Banter Bulldogge er en sterk brukshund som bør være kraftig bygget, atletisk og muskuløs. Den er en mellomstor Bulldogge / Mastifftype hund.De brukes som trekkdyr, jakt, vakt og familehunder.

Lett å trene og veldig lydig. Den er flink med barn og alltid lojal mot familien sin. God vakthund som vil bjeffe for å varsle om fare eller for å skremme inntrengere. Den er alltid klar for å beskytte om det er nødvendig. De leker fint med andre hunder så lenge de har blitt skikkelig sosialisert. En morsom hund som er veldig glad i familie sin og elsker å leke med familien. Eiere skal vise en naturlig autoritet ovenfor hunden. rolig, men bestemt, selvsikker og konsekvent. Problemer vil oppstå hvis du lar denne hunden tro at han er alfahunden over menneskene.

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!