Beskrivelser og opplevelser med Catahoula Bulldog

Beskrivelse av Catahoula Bulldog

Catahoula Bulldog er en relativt ny hunderase som er en krysning mellom Louisiana Catahoula Leopard Dog og American Bulldog. Rasen har fått navnet sitt fra den regionen den kommer fra, som er Louisiana i USA.

Catahoula Bulldog har en kraftig og muskuløs kropp, med en bred brystkasse og kraftige bein. Pelsen kan variere fra kort til middels lang, og kommer i en rekke forskjellige farger og mønstre, inkludert blå, sort, hvit og brindle.

Disse hundene er kjent for sin intelligens, lojalitet og arbeidsvilje. De har en naturlig jaktinstinkt og er flinke til å jobbe som vakthunder, trekkhunder og gårdshunder. Catahoula Bulldog er også en populær familiehund på grunn av sin gode tilpasningsevne og vennlige natur.

Som med alle hunderaser, krever Catahoula Bulldog en god del trening og sosialisering for å opprettholde et godt oppførselsnivå. De trives best med en aktiv eier som kan gi dem regelmessig mosjon og mentale utfordringer.

Alt i alt er Catahoula Bulldog en unik og allsidig hunderase som vil passe godt inn i mange forskjellige typer hjem, så lenge de får nok oppmerksomhet og aktivitet.

Bilder av Catahoula-Bulldog

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7006. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7004. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7014. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7009. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7015. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7011. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7002. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7003. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7007. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7010. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7008. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7013. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7005. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7012. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 7001.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Catahoula-Bulldog, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Catahoula-Bulldog kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Catahoula-Bulldog:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 34 - 46 kg
Tispe: 34 - 46 kg

Høyde (cm):

Hann: 55-66 cm
Tispe: 55-66 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel