Beskrivelser og opplevelser med Amerikans Blå Gascone Hund

Beskrivelse av Amerikans Blå Gascone Hund

Den amerikanske blå gasconehunden er en stor hunderase som stammer fra Gascony-regionen i Frankrike. Rasen er også kjent som blå Gascony-griffon og er en av fire varianter av Gascon-hundene.

Disse hundene har en robust og muskuløs kropp, med en rektangulær form og langstrakt snute. De har et karakteristisk blått og hvitt pelsmønster som kan variere i intensitet og mønster. Ørene er lange og hengende, og øynene er mørke og uttrykksfulle.

Amerikanske blå gasconehunder er kjent for sin jaktinstinkt og er ofte brukt som jakthunder på småvilt, inkludert hare, vaskebjørn og skunk. De er også gode følgesvenner og er kjent for å være lojale og kjærlige mot sine eiere og familier.

Som alle hunderaser krever også amerikanske blå gasconehunder mye trening og oppmerksomhet for å trives og utvikle seg til sunne og lykkelige dyr. De er aktive og trenger regelmessig mosjon og trening, samt mentalt stimulerende aktiviteter for å holde seg glade og sunne.

Bilder av Amerikans-Bla-Gascone-Hund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikans-Bla-Gascone-Hund, nr 6710. Bilde av Amerikans-Bla-Gascone-Hund, nr 6704. Bilde av Amerikans-Bla-Gascone-Hund, nr 6703. Bilde av Amerikans-Bla-Gascone-Hund, nr 6707. Bilde av Amerikans-Bla-Gascone-Hund, nr 6708. Bilde av Amerikans-Bla-Gascone-Hund, nr 6705. Bilde av Amerikans-Bla-Gascone-Hund, nr 6709. Bilde av Amerikans-Bla-Gascone-Hund, nr 6711.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikans-Bla-Gascone-Hund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikans-Bla-Gascone-Hund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Amerikans-Bla-Gascone-Hund:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: ca. 40kg
Tispe: ca. 34 kg

Høyde (cm):

Hann: 68-76cm
Tispe: 63-71cm

Farge(r):

hvitspettete med blå, tan og svarte markeringer

Pelslengde:

Kort

Pels:

tykk og tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye