Beskrivelser og opplevelser med Afrikahund

Beskrivelse av Afrikahund

Afrikansk hund, også kjent som Afrikansk villhund eller Afrikansk ulv, er en storvokst hunderase som er innfødt i Afrika. Disse hundene er kjent for å være sosiale og lever i flokker som kan bestå av opptil 20 dyr.

Afrikanske hunder har en karakteristisk pels med flekker i forskjellige farger, som kan variere fra gul, brun og svart til hvit. De har også store, avrundede ører som hjelper dem med å høre og oppdage byttedyr i sitt naturlige habitat.

I tillegg til å være utmerkede jegere og beskyttere av sine flokker, er afrikanske hunder kjent for å være svært intelligente og lærevillige. De er lojale mot sine eiere og familier, og kan utvikle en sterk bånd med dem.

Afrikanske hunder krever mye mosjon og aktivitet for å trives, og kan bli frustrerte og destruktive hvis de ikke får tilstrekkelig trening. De er også utsatt for visse genetiske helseproblemer, så det er viktig å sørge for at de får regelmessig helsekontroll.

Alt i alt er afrikanske hunder en unik og fascinerende hunderase som er godt egnet for aktive eiere som har erfaring med store, sosiale hunder.

Bilder av Afrikahund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Afrikahund, nr 4538. Bilde av Afrikahund, nr 4541. Bilde av Afrikahund, nr 4539. Bilde av Afrikahund, nr 4540. Bilde av Afrikahund, nr 4537.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Afrikahund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Afrikahund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Afrikahund:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 15-25
Tispe: 15-25

Høyde (cm):

Hann: 50-60
Tispe: 50-60

Farge(r):

Alle farger og kombinasjoner

Pelslengde:

Kort

Pels:

kort, hard, glatt og tett med underull

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye