Beskrivelser og opplevelser med Kontinental Bulldog

Beskrivelse av Kontinental Bulldog

Kontinental Bulldog er en hunderase som har blitt utviklet ved å krysse flere forskjellige bulldograser. Rasen har sitt opphav i Tyskland, og den er relativt ny, da den først ble anerkjent som en egen rase i 2010.

Kontinental Bulldog har en kraftig og muskuløs kropp, og den har en kort, bred snute som er karakteristisk for bulldogger. Ørene er store og hengende, og halen er kort og bøyd. Pelsen er kort og glatt, og den kan være i mange forskjellige farger, som for eksempel fawn, hvit, brindle og sort.

Denne rasen er kjent for å være vennlig og hengiven mot sine eiere, og den er også flink til å tilpasse seg forskjellige miljøer og livsstiler. Kontinental Bulldog er en aktiv rase som liker å være med på turer og andre utendørsaktiviteter, men den er også glad i å slappe av og tilbringe tid med familien sin.

Som med alle raser, er det viktig å sørge for at man får hunden fra en seriøs oppdretter som har fokus på hundens helse og trivsel. Kontinental Bulldog kan være utsatt for noen helseproblemer, som for eksempel hudproblemer og pusteproblemer, så det er viktig å være oppmerksom på disse utfordringene og å ta hunden til regelmessige veterinærkontroller.

Bilder av Kontinental-Bulldog

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4858. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4859. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4855. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4854. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4852. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4853. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4851. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4857. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4856. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4860. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4850.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Kontinental-Bulldog, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Kontinental-Bulldog kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Kontinental-Bulldog:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 40 -46cm
Tispe: 40-44cm

Pelslengde:

kort