Beskrivelser og opplevelser med Griffon Belge

Beskrivelse av Griffon Belge

Griffon Belge er en hunderase med opprinnelse i Belgia. Den er en del av Griffon-familien, som også inkluderer Griffon Bruxellois og Petit Brabançon. Griffon Belge er en liten hund som vanligvis veier mellom 3,5 og 6 kg og har en skulderhøyde på rundt 20 cm.

Den har en karakteristisk utseende med et skjegg og bryn som gir den et uttrykksfullt ansikt. Pelsen er stiv og hard, og kommer i ulike farger som sort, rød og beige. Griffon Belge er kjent for å være en livlig, energisk og nysgjerrig hund. Den er også svært intelligent og lærevillig, noe som gjør den til en god kandidat for ulike former for hundesport.

Griffon Belge er også en god følgesvenn og en utmerket selskapshund. Den trives godt i familien og er glad i å tilbringe tid med menneskene sine. Griffon Belge er generelt sett en sunn hunderase, men som med alle hunderaser, kan den være utsatt for visse helseproblemer, som for eksempel øyeproblemer, tannproblemer og luftveisproblemer.

Sammenfattet er Griffon Belge en liten, livlig og intelligent hunderase som er ideell for de som leter etter en følgesvenn og en aktiv selskapshund.

Bilder av Griffon-Belge

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Griffon-Belge, nr 2828. Bilde av Griffon-Belge, nr 6188. Bilde av Griffon-Belge, nr 6184. Bilde av Griffon-Belge, nr 2823. Bilde av Griffon-Belge, nr 6193. Bilde av Griffon-Belge, nr 6192. Bilde av Griffon-Belge, nr 2829. Bilde av Griffon-Belge, nr 6194. Bilde av Griffon-Belge, nr 6187. Bilde av Griffon-Belge, nr 2834. Bilde av Griffon-Belge, nr 6181. Bilde av Griffon-Belge, nr 6189. Bilde av Griffon-Belge, nr 2833. Bilde av Griffon-Belge, nr 2824. Bilde av Griffon-Belge, nr 6185. Bilde av Griffon-Belge, nr 6183. Bilde av Griffon-Belge, nr 6182. Bilde av Griffon-Belge, nr 2821. Bilde av Griffon-Belge, nr 6190. Bilde av Griffon-Belge, nr 6186. Bilde av Griffon-Belge, nr 2825. Bilde av Griffon-Belge, nr 2826. Bilde av Griffon-Belge, nr 6191.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Griffon-Belge, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Griffon-Belge kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no



Mer informasjon om Griffon-Belge:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)
Seksjon:
 Sennenhundene

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 081

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 3,5-6kg
Tispe: 3,5-6kg

Høyde (cm):

Hann: 27-28cm
Tispe: 27-28cm

Farge(r):

Sort, black&tan eller jevnt melert sort og rødt

Pelslengde:

Kort

Pels:

Strihåret med skjegg

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite