Beskrivelser og opplevelser med Bull Terrier

Beskrivelse av Bull Terrier

Bull Terrier er en mellomstor hunderase med en muskuløs og atletisk kropp. Rasen har en karakteristisk eggformet hodeform, med små, trekantede ører og en kort, bred snute. Øynene er små og mørke, og gir et uttrykk av oppmerksomhet og nysgjerrighet.

Bull Terrier er en energisk og leken hund, som er kjent for å være modig og lojal overfor sin familie. Rasen er også intelligent og lærevillig, og trenger en del mentalt og fysisk stimulering for å holde seg fornøyd.

Selv om Bull Terrier har rykte på seg for å være en tøff og hard hund, kan de faktisk være svært kjærlige og hengivne overfor mennesker. Med riktig trening og sosialisering kan de også komme godt overens med andre dyr.

Bull Terrier kan være en utfordrende hund å eie, spesielt for uerfarne eiere. Rasen krever en trygg og konsekvent leder, og kan være utsatt for visse helseproblemer, som hudproblemer og hørselstap på grunn av den spesielle hodeformen.

Til tross for disse utfordringene, er Bull Terrier en flott følgesvenn for de som er villige til å investere tid og energi i å gi dem riktig trening og oppmerksomhet.

Bilder av Bull-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Bull-Terrier, nr 2056. Bilde av Bull-Terrier, nr 5614. Bilde av Bull-Terrier, nr 5610. Bilde av Bull-Terrier, nr 5611. Bilde av Bull-Terrier, nr 2060. Bilde av Bull-Terrier, nr 5606. Bilde av Bull-Terrier, nr 2047. Bilde av Bull-Terrier, nr 2050. Bilde av Bull-Terrier, nr 2048. Bilde av Bull-Terrier, nr 5613. Bilde av Bull-Terrier, nr 5615. Bilde av Bull-Terrier, nr 5607. Bilde av Bull-Terrier, nr 5609. Bilde av Bull-Terrier, nr 2058. Bilde av Bull-Terrier, nr 2057. Bilde av Bull-Terrier, nr 2054. Bilde av Bull-Terrier, nr 5612. Bilde av Bull-Terrier, nr 2053. Bilde av Bull-Terrier, nr 5608. Bilde av Bull-Terrier, nr 2049. Bilde av Bull-Terrier, nr 2052. Bilde av Bull-Terrier, nr 2059. Bilde av Bull-Terrier, nr 2055. Bilde av Bull-Terrier, nr 2051.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Bull-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Bull-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Bull-Terrier:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 011

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Farge(r):

Hvit eller farget

Pelslengde:

Kort

Pels:

Stritt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye