Australsk Bandog

Australsk Bandog

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Australsk Bandog.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Bandog ikke en ren avlet rase, det er ofte brukt en krysning mellom Bull raser og Mastiffs men også andre raser for å få frem en flott brukshund.

En moderne Bandog er bare så god som sin avl. Det er mange forskjellige oppdrettere med forskjellige mål, ved hjelp av ulike fundament raser, så hvis du er ute etter en av disse hundene, så er det viktig å finne noen som avler den type hund du er ute etter, så sjekk oppdretterne nøye.

Den er en atletisk og kraftig hund,som er i stand til å finne og fange griser, den er lydige og trofast, laidback og problem fri å ha i hus.Flink med barn, og stort sett stabile i alle situasjoner, men er beskyttende ovenfor sitt hjem og familie når det kommer til stykket. Så trening og sosialisering fra de er små er viktig.Hvis du kan/skal bare ha en hund, og du er ute etter en hund som vil være beskyttende overfor familien din, og som du kan ta med på jakt i helgene kan da en Bandog være noe for deg.

Historikk for Australsk Bandog

Bandogge har sin opprinnelse i Frankrike. Dette er en eldgammel rase, som ble brukt til jakt både av storvilt og småvilt. I middelalderen, ble Bandogs brukt i hele Europa. Den australske Bandogs har også blitt brukt som vakthund.
 

Mer om Australsk Bandog:

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: 40 kg -oppover
Tispe: 35 kg -oppover

Høyde (cm):

Hann: ca.66 cm
Tispe: ca.66 cm

Farge(r):

Sort, blå, fawn, rød og brindle.Kan ha små hvite tegninger på brystet

Pelslengde:

Kort

Pels:

Myk og flat

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Bilder av Australsk Bandog

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Australsk Bandog, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Australsk Bandog kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.