Sundøy Hundepensjonat

Sundøy Hundepensjonat

Søk etter andre hundehotell

 Send melding til Sundøy Hundepensjonat

Sundøy hundepensjonat er et offentlig godkjent hundepensjonat som har plass til 10 hunder, og pensjonatet ligger godt skjermet i landlige omgivelser. Dette gjør den til et yndet rekreasjonssted for hunder, da i særdeleshet ved begivenheter som bl.a. nyttårsaften.

Vår gjester får mye kjærlighet og omsorg mens de er på hundeferie. Vi vil ha tid til de hundene som vi tar imot her, derfor tar vi ikke inn så mange. De skal alle ha oppmerksomhet, kos og de skal trives. Hver dag tar vi oss derfor god tid til
å kose litt med våre firbente gjester mens vi gjør unna stellet.

Vi tar selvfølgelig ikke noen sjanser på at det skal bli slåsskamp her på pensjonatet. Derfor er det gjerne en tispe og en hannhund i hver løpegård om gangen, flere når vi vet de passer sammen.
Vi har flere luftegårder. Den største er på ca 500m2.

Hunden må slippes ut og tas inn fra lufting manuelt hver gang. Dette betyr ekstra arbeid for oss, men også mye mer kontakt med hundene.
Ca 4 - 7 timer er hunden ute i løpet av en dag, litt avhengig av vær og vind og hvilken pels hunden har.

I de 3 største luftegårdene får hundene muligheten til å leke og sosialisere seg sammen med flere andre hunder.

Vi legger stor vekt på sosialt samvær og ingen av våre gjester blir alene såsant ikke spesielle forhold tilsier det. Samtidig har vi flere rom og dermed muligheten for å skjerme de som trenger mer fred og ro enn andre. Alle får selvsagt en egen hybel mens de er her.

Hos oss er store og små like velkomne og pensjonshundene blir gitt det stellet hver enkelt krever. Ta gjerne med egen seng, kurv eller teppe slik at de har med seg noen kjente og kjære lukter hjemmerfra.

Her på Sundøy hundepensjonat er det en selvfølge at man får komme å besiktige hundepensjonatet innvendig og utvendig etter avtale før man setter hunden sin her, samt følge hunden sin inn i buret sitt når man kommer for å levere.

Vi forer med Labb fra Felleskjøpet. Det er selvfølgelig mulig å ha med egen mat, men dette gir ikke reduksjon i prisen. Friskt vann er tilgjengelig hele døgnet.


Våre faste gjester viser gjensynsglede hver gang de kommer og det er vårt garantistempel på at hos oss er det godt å være!