Mioritic Sheepdog
Sammenlikne med:   

Mioritic Sheepdog


Størrelse:
Aktivitet:
Pelsstell:
Passer for:
Allergi:

 
Mioritic Sheepdog:
FCI: Ikke anerkjent av FCI
Hvordan kan en hund stå her som ikke er anerkjent av FCI
ANDRE NAVN: Romanian Mioritic, Ciobănesc Mioritic
 
STØRRELSE: Gigant
VEKT: Hann: 50–65 kg
Tispe: 50–65 kg
HØYDE: Hann: 70-75 cm
Tispe: 65-70 cm
FARGE(R): Hvit, lett krem ​​eller blek grå, noen ganger med flekker av disse fargene
PELSLENGDE: Langt
PELS: Fyldig
PELSSTELL: Endel
ALLERGI: Ja
AKTIVITET: Mye
 

Treff i DogLex

Mioritic Sheepdog
 

Mioritic gjeterhund er en stor hyrdehund. Den er uredd og svært modig, så den er den perfekte beskytter av sin eier og sin flokk.

Denne rasen egner seg ikke i leilighet. Den trenger mye plass til å løpe og leke. Den trives godt med andre hunder og går godt overens med andre husdyr, så å bo på en gård vil den trives med. Den elsker barn og er mild og beskyttende mot sin familie. Kan være noe reservert ovenfor fremmede.
Pelsen er ikke veldig vanskelig å vedlikeholde. Inntil 2 år, må du børste den ca. 5-10 minutter hver dag, for å holde den tette pelsen rent og uten tover. Etter 2 år, vil pelsen være mye lettere å vedlikeholde. Den lodne pelsen beskytter den både mot kulde og varme.
 

 

Kommentarer:

Vi setter stor pris på kommentarer og bidrag for å bedre informasjonen om hunderasene. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Dersom du har meldinger til oss, kan du bruke dette skjemaet. Takk for at du bidrar til felles hundeglede og hjelper oss til å bli bedre!